S MOTIVOM „MODA JE STRAST“ ZAVRŠAVAJU PRIPREME OVOGODIŠNJEG EUROPE FUTURE FASHION 2012 U SPLITU

Još točno dvadeset i pet dana do početka ovogodišnjeg Europe future fashion kako nestrpljivo odbrojavaju članovi organizacijskog tima ove nezaobilazne i nadasve zanimljive ljetne modne manifestacije koja će se održati 14 i 15 srpnja 2012 u Le Meridien Lav u Splitu. 


NOVE KOLEKCIJE DIZAJNERA NA EUROPE FUTURE FASHION



Direktor i pokretač manifestacije Alen K. dizajner hrvatskog porijekla koji godinama živi i radi u Francuskoj otvorit će i ove godine Europe future fashion. Nakon gostovanja po najrespektabilnijih modnim događajima u Europi Alen priprema sasvim novu kolekciju koju će predstaviti eskluzivno pod nazivom Raindrops by Alen K. MMXIII soon @ EFF. Ove godine predstavit će nam se i David Priol, francuski dizajner kome je Split postao nezaobilazna ljetna destinacija a Europe Future Fashion mjesto na kojem predstavlja nove kolekcije za nadolazeću sezonu.

Ivana Cvrlje, jedina hrvatska dizajnerica priprema nam već mjesecima pravo iznenađenje za ljubitelje mode. Ova mlada dizajnerica koja se već niz godina nalazi na hrvatskoj modnoj sceni nedavno je na izboru Pince&Pirincess of the Univerese, održanom u Bugarskoj, sa haljinom s temom 'Hrvatsko more', u konkurenciji od 35 zemalja proglašena je najboljom nacionalnom haljinom. Nestrpljivo očekujemo što nam je spremila za ovo ljeto.
Po prvi put predstaviti će se i DeLena nakit jedinstven u svijetu zbog direktnog apliciranja na kozu, koji nije dostupan u slobodnoj prodaji već samo kao ekskluzivna usluga salona ljepote.


DIZAJNER LIVIE GIUGGIOLI DOLAZI U SPLIT NA EUROPE FUTURE FASHION!

Poznati Američki dizajner s londonskom adresom, Jeff Garner modnoj publici poznatiji pod imenom Prophetik potvrdio je svoj dolazak na Europe future fashion, gdje će predstaviti svoje kreacije od čistih organskih materijala koji su pečat njegovog jedinstvenog modnog rukopisa.


Velik utjecaj na oblikovanje rukopisa te općenito sklonost prema modi ostavilo je djetinjstvo provedeno u gradu Franklinu,gdje je odrastao u mirnom okruženju,usko povezan s prirodom što je kasnije razvilo svijest o upotrebi ogranskih materijala,a upravo ta činjenica danas ga izdvaja kao jednog od rijetkih dizajnera koji koriste sličnu metodu rada.Od materijala najradije koristi lan i konoplju te organska bojila iz vrta,a inspiraciju za kolekcije pronalazi u svim blagodatima koje nam nesebično pruža majka priroda. Jeff Garner svoje kolekcije aktivno predstavlja na London fashion weeku,a prije osnivanja vlastitog branda radio je kao kostimograf za Amy Grant i Sheryl Crow. 2010. proglašen je eko dizajnerom godine. U devet godina postojanja branda kreacije s potpisom Prophetik našle su svoje mjesto u mnogim high-end buticima diljem Sjedinjenih Država,a među njima se nalazi i Fred Segal u Santa Monici koji je omiljen među poznatim osobama. Suzy Amis Cameron i Esperanza Spalding samo su neke od poznatih osoba koje za pojavljivanja u javnosti biraju kreacije ovog iznimo ekološko    


Velik utjecaj na oblikovanje rukopisa te općenito sklonost prema modi ostavilo je djetinjstvo provedeno u gradu Franklinu,gdje je odrastao u mirnom okruženju,usko povezan s prirodom što je kasnije razvilo svijest o upotrebi ogranskih materijala,a upravo ta činjenica danas ga izdvaja kao jednog od rijetkih dizajnera koji koriste sličnu metodu rada.Od materijala najradije koristi lan i konoplju te organska bojila iz vrta,a inspiraciju za kolekcije pronalazi u svim blagodatima koje nam nesebično pruža majka priroda. Jeff Garner svoje kolekcije aktivno predstavlja na London fashion weeku,a prije osnivanja vlastitog branda radio je kao kostimograf za Amy Grant i Sheryl Crow. 2010. proglašen je eko dizajnerom godine. U devet godina postojanja branda kreacije s potpisom Prophetik našle su svoje mjesto u mnogim high-end buticima diljem Sjedinjenih Država,a među njima se nalazi i Fred Segal u Santa Monici koji je omiljen među poznatim osobama. Suzy Amis Cameron i Esperanza Spalding samo su neke od poznatih osoba koje za pojavljivanja u javnosti biraju kreacije ovog iznimo ekološko.



Share:

0 comments